Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel,başta olmak üzere il protokolü ve iş dünyası ve 2 binin üzerinde bir davetli Organize Sanayi Bölgesinde faaliyette bulunan OMS Makine A.Ş firması tarafından düzenlenen yemekte..
Nevşehir OSB Başkanı ve OMS Makine A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı İlhan Kahraman, OMS yeni üretim tesisinin hizmete sunumunda Nevşehir protokolü başta olmak üzere Sanayiciler ve Organize sanayi çalışanları ile birlikte 2 binin üzerinde davetliye fabrika bahçesinde düzenlediği birlik ve beraberlik birlikteliği Konya usulü ,etli pilav ve banya,ve tatlı ikramında bulundu.
Nevşehir protokolü ve sanayicisi OMS'nin yemeğinde buluştu...
Önemli anlara; Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Nevşehir Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanı J. Kd. Albay Bahittin Murat Yakın, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Ali Öbekli, Nevşehir Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, NTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Habil Uluer,İş İnsanı Ali Güner,seyit İnce Hurşit Şimşek,Turizm Elçisi Ünal İkizoğlu,AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu,MHP 25 nci dönem Milletvekili Mehmet Varol, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, Eski Nevşehir Belediye Başkanı Yalçın Demir, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, , Nar belediye Başkanı Süleyman Özçelik, Hafız Mahmut Kemikkıran İş İnsanı Musa Ertaş, Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, fahri hemşehrimiz değerli Sanayici iş insanı Yalçın Şentürk ile Nevşehir OSB'de faaliyet gösteren sanayici iş insanları ve OSB çalışanları hazır bulundu.
Nevşehir iş dünyası, Siyaset bürokrat, OSB çalışanları yatırımcılarla protokolünü bir araya getiren yemek sonrası açıklamada bulunan Nevşehir OSB Başkanı ve OMS Makine A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Kahraman, "OMS fabrikamıza yeni idari ek binamızı kazandırmamızın ardından birlik ve beraberlik yemeği çerçevesinde şehrimize yön veren protokolümüz ve sanayiciclerimizle bir araya gelmek istedik. Ülkemiz, şehrimiz için Türkiye yüzyılı'nda istikrar adına çalışmaya üretmeye devam edeceğiz. Ben bu vesile ile davetimize icabet göstererek katılımları için tüm protokolümüze, sanayicimize ve emekçilerine ayrı ayrı teşekkürler sözleri ile dikkat çekti.