Nevşehir AK Parti Milletvekili Süleyman Özgün,ve beraberinde Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ergün Elmacı ve il yönetim kurulu üyeleri Yatırım ve istihdam Devi Doğa Tohumculuk A.Ş Dondurulmuş Parmak Patates Fabrikasına anlamlı bir ziyarette bulundu.
Heyecanlı Vekil Süleyman Özgün ve Beraberindeki heyeti Doğa Tohumculuk Aş. Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Karahan ve Genel Müdür Çağatay Buğrahan Özdil ve firma yetkilileri karşıladı.
Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Gülşehir İlçesinde üretim faaliyetlerine devam eden Doğa Tohumculuk A.Ş Dondurulmuş Parmak Patates Fabrikasını ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Karahan ve Genel Müdür Çağatay Buğrahan Özdil ile bir süre görüştü.
Doğa Tohumculuk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Karahan Vekil Süleyman Özgün’e; Yeni yatırımlar, patatesin şu anki durumu, patates ihracatındaki son durum ve patates fabrikasının çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.
Önemli anlar objektiflere an ve an böyle yansıdı..